RSS

Lepaskan Semuanya…..

11 Dis

Ya Allah…result dah keluar… debaran yang selama ini dinantikan telah sampai kemuncaknya… Waaaaaaaaaa, ape dah jadi?? selama ini tak pernah dapat result sebegitu rupa..teruk, jatuh terguling-guling… kecewa melanda seluruh jiwa dan hidupku…. ape yang aku harus lakukan??? aku binggung…serabut…pening…. perlukah aku lepaskan segala tanggungjawab yang ku galas semua ini???? wajarkah?? teringat pulak kata2 abg senior, sebelum ku galas semua tanggungjawab ini…. aku runsing dan makin runsing…. Ya Allah berilah petunjukMu agar boleh ku buat keputusan yang sebaik mungkin…. 😦

Advertisements
 

3 responses to “Lepaskan Semuanya…..

  1. miminazira

    11 Disember 2009 at 3:00 am

    its okey abg tiri..
    sometime kita jato..
    sometime kita di atas..

    take it as a big prize from Him
    and we will feel better…

    pray to Him.
    okay bro

    putraim: tq adk tiri….hmmmm

     
  2. silentmonologue

    13 Disember 2009 at 7:43 pm

    result silentmonologue pon jatuh, terguling sgt..dan ada seorg sahabat berpesan “dah,lepas ni study kembali jd no 1, mtm jatuh no 2”..tumpuan perlu diberi kembali pd study, tp komitmen mtm sem dpn sgt2 diperlukan, itu je sem yg ada untuk menabur bakti pada kolej…sgt down dgn keadaan yg tersepit tu….tp utk melepaskan jawatan yg ada, tak mungkin sekali…sayang dgn mtm.rahim pon jgn cenggitu k..bila difikirkan balik..kita sume lebih berharga dengan pengalaman yg ada sbg mtm ni…

    putraim: ye betul, kalu difikir2kn blik, x sngup untuk lpaskan dikala sahabat mtm berada dalam kesempitan dengan kerja2. InsyaAllah diteruskan jua, syg MTM semua. hehe

     
  3. awatif

    22 Disember 2009 at 8:06 am

    sabar ye MTM Rahim.. teruskan usaha,..

    putraim: tq…

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: