RSS

Di Hening Pagi Raya…..

27 Sep

DSC00270

nak gerak ke kubur,kg n melaka…DSC00262my mum

DSC00277

my family, ada lagi yang lum balik n x mau ambil gambar.DSC00264wan

DSC00064 anak buah yang comel: mohd nasrul naimDSC00269

Di sini ku sisipkan beberapa keping gambar ketika di pagi raya lalu untuk tatapanku dan kepada sesiapa yang melawat blog ni…… Maaf gambar tak tersusun, kepada sesiapa yang pandai bab susun gambar ni tolonggggggggggggg ajar aku susun ek. hehehehe……. sangat dialu-alukan. huhu…… semoga kita berjumpa lagi dengan hari raya aidilfitri…. maaf zahir dan batin.

Advertisements
 
12 Komen

Posted by di 27 September 2009 in APA JUA, Kehidupan

 

12 responses to “Di Hening Pagi Raya…..

  1. fazilyahaya

    28 September 2009 at 7:23 am

    aik?? asal gambar ko tapi tulis my mum? motif?
    hehe gambar yang atas sekali tu tembam r… macam tuanye lepas raya sekarang… hehe

     
    • putraim

      28 September 2009 at 12:15 pm

      aloh baca r betul2. huhuhu….gambar x tersusun…. x kisah r tembam tp ttp comel. lalalalalal

       
  2. lurunna

    28 September 2009 at 1:51 pm

    x comel pon…

     
    • putraim

      28 September 2009 at 4:34 pm

      cakap je lah yang ko jelous….hahahah

       
  3. awatif

    28 September 2009 at 4:27 pm

    seronoknya ada family besar. saya anak tunggal. huhu.. apapun cantik mak pak cik rahim and cute ank buah. bulat mcm acu nya. hehe..

    putraim: alhamdulillah dikurniakan keluarga yang bahagia…. bulat n comel kan. hahahah

     
  4. debot

    29 September 2009 at 12:30 am

    dapat gak masuk blog rahim.. hu3.. gmbr ank buah comel.. tp pakcik ey x comel langsung..ha3

     
    • putraim

      29 September 2009 at 1:09 am

      tq sudi melawat….huhu… oit p.cu n ank buah sama cmelnya…hahahha

       
  5. sue.et.al

    29 September 2009 at 8:05 am

    sgt bulat…kehkeh…

    putraim: bulat krn kberkhasiatan masakan seorg ibu dan juga berkat. hohohoho

     
  6. sue.et.al

    30 September 2009 at 2:13 pm

    eleh….
    bulat air kerana pembetung, bulat manusia kerana……………….?
    hehehe

     
    • putraim

      30 September 2009 at 10:30 pm

      sue: bulat air krana pmbntung, bulat mnusia krana rendang, lmang, ketupat dll di kmpung….. lalallalalal

       
  7. yana

    3 Oktober 2009 at 9:05 am

    wawawa,,
    pembuka n penutup gmbar ko ek..
    hehehe

     
    • putraim

      7 Oktober 2009 at 10:34 am

      yana: mestilah..dah tuan empunya blog kan. hahhaha

       

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: