RSS

CINTA YANG MEMBODOHKAN LELAKI.

25 Jul

Perhatikan, lelaki sanggup diperbodohkan kerana cinta. Masa bercinta lelaki sanggup:
Bercakap berjam2 ditalifon walau pun baru lepas jumpa.
Jadi kaki klentong pada kawan2 & family.
Bangun awal2 pagi untuk temankan aweknya jogging.
Bawak handbeg aweknya walaupun berjalan ditempat yang ramai orang.
Drive dari KL balik JB semata2 kerana aweknya kat JB call bagitau dia tersepak batu.
Belanja awek makan pizza hut dihujung bulan walau pun dia cuma mampu makan maggi je kat rumah.
Pinjam duit kawan untuk belanja awek tengok wayang.
Tahan diri dari merokok kalau awek tak suka bau asap rokok.
Duduk atas tanah asalkan awek duk atas riba.
Ponteng kerja semata2 nak hantar awek balik kampung.
Pakai smart kul 3 pagi semata2 nak buang lipas dalam tandas rumah aweknya.
Buang semua no tepon kawan2 pompuan.
Takde masa lagi melepak dengan kawan2 lelaki.
Temankan awek gi tengok wayang citer cinta yang meleleh.
Cancelkan game futsal semata2 nak ikut awek gi shopping.
Lupa mak bapak kerana dah ada awek.

Advertisements
 
8 Komen

Posted by di 25 Julai 2009 in APA JUA, Kehidupan

 

8 responses to “CINTA YANG MEMBODOHKAN LELAKI.

  1. pakcikli00

    25 Julai 2009 at 6:27 pm

    berkorban apa saja harta atau pun nyawa……sila jumpa dukun asmara;
    klik disini> http://pakcikli00.wordpress.com/ terima kaseh.
    samoga perjuangan abadi jatuh cinta, selamat maju jaya.

     
  2. qdetactive

    26 Julai 2009 at 4:35 am

    yang part tak merokok tu ok la.

    harap kita tak jadik macam ni yek. mintak jauh…

    putraim: mintak semua tu di jauhkan. huhuh

     
  3. lurunna

    26 Julai 2009 at 12:04 pm

    same je ngn pempuan, yg pting saling mnasihati…gaya aku bchenta sgt bbeza…hehehe *ex aku taw cara aku*..

     
    • putraim

      27 Julai 2009 at 6:13 am

      putraim: ko iklan kan mmg r die cri ko. heheheh… gurau

       
      • lurunna

        27 Julai 2009 at 11:30 am

        lu baikbaik sket! wa sepak kang…!*sy sedang marah*

        putraim: waaa marah r kakak ni. emoooo….

         
  4. fazilyahaya

    6 Ogos 2009 at 7:53 am

    bercinta biar berpada… jangan sampai papa kedana… heheh. errr… perjuangan abadi bila nak bercinta? heheh

     
    • putraim

      6 Ogos 2009 at 10:38 am

      tapi ape cer papa kedana sebelum bercinta??? huhuhu…. tungguuuuuu… huwaawawa

       
  5. ex_KC...firdaus

    18 November 2009 at 7:44 am

    hum…laki2 yg baik untuk perpempuan2 yg baik…
    sila rujuk surah an-nur:26
    wallau’alam…

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: