RSS

Daily Archives: 25 Julai 2009

CINTA YANG MEMBODOHKAN LELAKI.

Perhatikan, lelaki sanggup diperbodohkan kerana cinta. Masa bercinta lelaki sanggup:
Bercakap berjam2 ditalifon walau pun baru lepas jumpa.
Jadi kaki klentong pada kawan2 & family.
Bangun awal2 pagi untuk temankan aweknya jogging.
Bawak handbeg aweknya walaupun berjalan ditempat yang ramai orang.
Drive dari KL balik JB semata2 kerana aweknya kat JB call bagitau dia tersepak batu.
Belanja awek makan pizza hut dihujung bulan walau pun dia cuma mampu makan maggi je kat rumah.
Pinjam duit kawan untuk belanja awek tengok wayang.
Tahan diri dari merokok kalau awek tak suka bau asap rokok.
Duduk atas tanah asalkan awek duk atas riba.
Ponteng kerja semata2 nak hantar awek balik kampung.
Pakai smart kul 3 pagi semata2 nak buang lipas dalam tandas rumah aweknya.
Buang semua no tepon kawan2 pompuan.
Takde masa lagi melepak dengan kawan2 lelaki.
Temankan awek gi tengok wayang citer cinta yang meleleh.
Cancelkan game futsal semata2 nak ikut awek gi shopping.
Lupa mak bapak kerana dah ada awek.

 
8 Komen

Posted by di 25 Julai 2009 in APA JUA, Kehidupan