RSS

HANDSET…..

29 Mac

waaaa….hanset kesayangan terhempas dari motor lalu pecah screne nya… aku syg handset tu coz my mother yang belikan…. walaupun handset tu dah lama, tapi bnyak kenangan bersamanya… huhuhu… lpas ni beli handset murah je lah… huhuhu sedih. tapi inilah dugaan hidup. aku pasrah…

Advertisements
 
3 Komen

Posted by di 29 Mac 2009 in APA JUA, LUAHAN RASA

 

3 responses to “HANDSET…..

  1. Nur Hakim

    29 Mac 2009 at 3:26 pm

    Ganti lah balik screen tu… tapi kena ganti balik dengan duitlah sikit… hehehe..

    putrawawasan: drpd ganti lebih bek beli baru…huhuhu

     
  2. tenzokami

    2 April 2009 at 5:22 am

    meh cni k.su betulkan…hehe..

    putrawawasan: alaaa..tlong blikan baru lah…heheh

     
  3. tenzokami

    8 April 2009 at 2:02 am

    laaa…
    ciannye kat pakwe….
    xtaw la plak hp 2 yg jatuh…huhuhu
    sowy…kalu xkalut ari 2 kan xjatuh….sowy ek…huhu

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: